tanci MoDeratör
| Konu: Tarkan'ın Yeni Albümündeki Şarkı Sözleri... Cuma Şub. 15, 2008 7:04 pm | |
| Tarkan'ın Yeni Albümündeki Şarkı Sözleri... <hr style="color: rgb(137, 149, 155);" size="1">
~~Arada Bir~~
kıyamam, ağlama karaları bağlama geçer bu da geçer umuduna darılma
insanız, arada bir dengemiz şaşabilir akıl başa dönünce yine sevgiye eğilir
arada bi ben de kadere küsüyorum esip savurup mangalda kül bırakmıyorum
arada bi bile bile aşkı üzüyorum yeniliyorum kendime kabul ediyorum
yanıyorum dostlar şu sıralar efkarım var içimde mahzun şimdi hüzünlü, acılı şarkılar
bir damlayım okyanusunda kum tanesiyim kıyında unutma ki bu gönül divanen aslında
insanız, arada bir dengemiz şaşabilir akıl başa dönünce yine sevgiye eğilir
~~Bam Teli~~
basma sakın bam telime yarama tuz biber ekme üzeriz bir birimizi sonra yakışır mı böylesi bize?
bakışalım konuşmayalım kalpten kalbe yol alalım boş yere tadımız kaçmasın sevişelim savaşmayalım
reva değil, ne sana bu ne de bana gel hadi dümeni kıralım aşkın kıyılarına saman alevi gibi bir kıvılcım yeter ona tutuşursak eğer geç olur, kül oluruz yana yana
kördüğüm, ömür törpüsü bu oyunlar eğrisi doğrusu var sanan bal gibi de yanılıyor inan yol yakınken gel dönelim yar dipsiz kuyudur aman düşersek hapı yutarız inan
sanma ki sonunda zafer var sanma ki yanına kalır kar haklısı, haksızı yok ki bunun ateş düştüğü yeri yakar
~~Çat Kapı~~
aşk... bi dahamı? tövbe yasak ettim ben onu bu gönüle
tadı tatlıdır önceleri ama sonu sancılıdır gelmem oyununa kaç kez yandı dilim bu kez yemin ettim ben bi daha pabuç bırakmam aşka derken...
çat kapı gelip çeldi fikrimi şaka maka yine tavladı beni yana yana küle döneceğim yine kaleyi içinden fethetti
aşk... bi daha mı? bu defa karşı koymalı ona
tadı tatlıdır önceleri ama sonu sancılıdır gelmem oyununa kaç kez yandı dilim bu kez yemin ettim ben bir daha yem olmam aşka derken...
çat kapı gelip çeldi fikrimi şaka maka yine tavladı beni yana yana küle döneceğim yine kaleyi çten fethetti
gizli gizli örüp ağlarını gözü kör olası beni ansızın avladı şimdi direnmek ne mümkün elimi kolumu fena bağladı
tadı tatlıdır önceleri ama sonu sancılıdır gelmem oyuna kaç kez yandı dilim bu kez yemin ettim ben bir daha kanmam aşka derken...
çat kapı geldip çeldi fikrimi şaka maka yine tavladı beni yana yana küle döneceğim yine kaleyi içinden fethetti
~~Dedikodu~~
söze gerek yok gözlerime bak, oku gerçeği sen içinin sesini dinle kalbine sor beni
o fırsat düşkünü, zalim elleri kendine uzak tut uzak içim, dışım, özüm, sözüm bir inan alnım açık, yüzüm ak
dedikodu dedikodu, kuru iftira beyhude yere gücenip alınma o kuyruklu yalanlara kanıp yakma beni, kıyma bu kula
dedikodu dedikodu, kıskanıyorlar al elmaya taş atan çok olur yar bile bile dalımıza basıp bizi oyuna getiriyorlar
yüreği sızlamadan canımızı yakanın er ya da geç verecek hesabı var seveni seveninden ayıranın iki elim yakasında mahşere kadar
göz göre göre günahıma girip de suçlama, üzme beni sonra ok yaydan çıkıverir benden söylemesi
~~Dilli Düdük~~ söz gümüşse, sükut altındır masal okuyor bilmiyor o zırdeli rüzgar eken, fırtına biçer kendi düşen ağlamaz yani
sen sen ol kalp kırma uykuların kaçar sonra akıllı ol oyuna gelme tepetakla olursun eden bulur sonunda
pireyi deve yaptı dilli düdük ateşe bile bile körükle gidiyor kendi kuyusunu kazıyor enayi cır cır ötüyor
bana göre hava hoş, kendi bilir beni bilen iyi biliyor boşa çabaları bu gönüllerde hükmü geçmiyor
hadi sev hadi hadi hadi gözünü karart da koy elini kalbine şu yalan hayatta gelen geçer konan göçer unutma sana da kalmaz bu ölümlü dünya
şöyle bi silkelen de gel kendine hududunu haddini bil, ileri gitme iki kere iki dört hesap kolay aç kalbini gel, dırdır etme
caka satıyor utanması yok o kendini üstün buluyor ama yanılıyor burnu kaf dağında mübarek o kendini bu alemin kralı sanıyor
~~Gün Gibi~~
bi başka yakıyor onun ateşi öpüşü, iç çekişi, gülüşü bi başka kalbimde baş köşededir yeri huzura kavuştum kollarında
avare kuytularda biçareydim buz gibi soğuktu yalnızlığı gecelerimin
gün gibi doğdu yarim zifiri karanlığıma tam ümidi kesmişken yetişti imdadıma bundan böyle ben ölsem de gam yemem bu dünyanın kederi, yükü vız gelir bana
çok çekti çok, çok üzüldü çok ha bire alev alev yandı söndü bu yürek ama yine de yitirmedi o, aşka inancını sonunda yüzüne güldü bu felek
lafı mı olur o istese; varım, yoğum, herşeyim onun o istese, bu can feda bi bakışına tutuşunca tenim teninde zaman durur sanki bu bedende onun bir nefesi bedel dünyalara
~~Hop Hop~~
hep aynı hikaye aynı tas aynı hamam, nafile! hep aynı sonu meçhul vaatler al birini vur ötekine sanki alnımızın orta yerinde enayi yazıyor bi de gözümüzün içine baka baka pusu kuruyorlar bize
hop hop! bol keseden atıp tutma vıdı vıdı edip asabımı bozma hadi hadi paşa paşa kabul et hadi sabrımı taşırma hop hop! delip geçip kalbimizi bi kalemde sattınız cümlemizi hani hani hepimiz birimiz birimiz hepimiz, hepimiz içindi
sen o cicili bicili yalanlarını gel de külahıma anlat demode bu numaralar, yemezler adımını denk at hani anca beraber kanca beraber idik unuttun bak! bir elin yağda bir elin balda bu ne saltanat
çivi gibi çivi gibi olmak lazım bu deli gidişe kafa tutmak lazım
dünya mı tersine dönüyor yoksa ben miyim bu başı dönen? kulu kula kul etmiş bizi aldatmış bu düzen elini veren kolunu kaptırıyor uyanık olmalı bu zamanda huyuna suyuna gitmeyip meydan okumalı alayına
her yazılana çizilene tav olup inanma her söylenene, her anlatılana sakın ola kanma sıkı sıkı tutun hakikatine yolundan dönme sen şeytana uyup da ipin ucunu kaçırma kolla kalbini kendini bozma
hakkımızın hesabını soralım hadi “bir” olup da direnelim gel haykıralım isyanımızı hadi hadi hep beraber!
~~İstanbul Ağlıyor~~
sen gideli buralardan yolunu gözlemekteyim istanbul ağlıyor yastayım sevgilim
hala seninim, delinim bıraktığın gibiyim çıkmaz sokaklarında kayıp derbeder haldeyim
sen gideli bu aşktan kalbimle harpteyim yokluğun ölümden beter buz tuttu yüreğim
hala seninim, delinim bıraktığın gibiyim çıkmaz sokaklarında kayıp derbeder haldeyim
rüzgar ol es püfür püfür yağmur ol da bul beni geceleri rüyalarıma gir öpüp okşa, sev beni
sen gideli bu şehirden ötmez oldu bülbüller doğmadı güneşim batalı açmaz oldu güller
unutmadım, unutamadım dinmedi fırtınam içimde başucumdaki resmin duruyor aynı yerinde
rüzgar ol es püfür püfür yağmur ol da bul beni geceleri rüyalarıma gir öpüp okşa, sev beni
~~Pare Pare~~
hala dün gibi hatırlarım her anını anıların
biraz hırçınım bu yüzden biraz hüzünlüdür hep bir yanım
hala sızlar için için her biri yaralarımın
dalgalıdır denizim bu yüzden
biraz ıssızdır hep kıyılarım
bir yanar bir sönerim bir ağlar bir gülerim
pare pare buruktur hep sevinçlerim
dağ gibi derya gibi bende acılar şahidim şarkılar
ne zaman ümitle hayata göz kırpsam
çiçekler açsam kapıma dayanır sonbahar
çok erken tanıdım çorken tattım cilvesini kaderin
zamansız büyüdüm şimdi kayıp çocukluk günlerim
bir yanar bir sönerim bir ağlar bir gülerim
pare pare buruktur hep sevinçlerim
dağ gibi derya gibi bende acılar şahidim şarkılar
ne zaman ümitle hayata göz kırpsam
çiçekler açsam kapıma dayanır sonbahar
~~Vay Anam Vay~~
sorma, derdin nedir diye sorma gel gör halimi gör de anla azar azar içim yanar durur o biçim öl dese ölürüm onun için
çok seviyorum hem de çok tam kalbime geldi ok delisiyim o canına yandığımın vurgunuyum haberi yok (2)
vay anam vay halime vay anam vay dişi eli yakar içi beni dile kolay (2)
söndü havam fiyakam menziline gireli şimdi sabahı zor ediyorum geceleri azar azar içim
yanar durdur o biçim öl dese ölürüm onun için çok seviyorum hem de çok tam kalbime geldi ok
delisiyim o canına yandığımın vurgunuyum haberi yok yok derdime çare yok tam kalbime geldi ok kölesiyim o canına yandığımın
vurgunuyum haberi yok (2)
vay anam vay halime vay anam vay (2)
| |
|
bozkurt genc Yönetici
Mesaj Sayısı : 133 Kayıt tarihi : 11/02/08 Yaş : 38 Nerden : STUTTGART
| Konu: Geri: Tarkan'ın Yeni Albümündeki Şarkı Sözleri... Cuma Şub. 15, 2008 7:55 pm | |
| bunlar yeni sarkilarmi ya insalla bulurum indirmek icin sagol tancipaylasim icin | |
|